Cosmin Moti, implicat in scandalul permiselor de la Pitesti (Click)

Apropo.ro / 19.02.2009, 12:19
Cosmin Moti, implicat in scandalul permiselor de la Pitesti (Click)
Cosmin Moti a declarat ca nu stie nimic despre intentia Guvernului de a suspenda permisele obtinute la Pitesti, scrie Click.

Cosmin Moti a declarat ca nu stie nimic despre intentia Guvernului de a suspenda permisele obtinute la Pitesti.

Cosmin Moti, aflat cu echipa in cantonament, in Antalya, ne-a spus ca nu stie nimic, dar ca daca i se va aduce la cunostinta motivul pentru care i se va suspenda permisul si acesta va fi legal, el il va inapoia.

“Daca sunt obligat, o sa-l dau inapoi. Nu mi se pare normal, dar, daca asta e legea… Nu pot eu ca persoana fizica sa dau Ministerul de Interne in judecata. Eu stiu ca mi-am luat permisul legal. E semnatura mea pe fisa de la sala, e scrisul meu, iar traseul l-am dat in aceeasi zi, de la stadionul din Pitesti. Nu am vrut sa dau examenul in Bucuresti pentru ca mi-a fost frica sa nu pic la traseu, din cauza aglomeratiei. De doi ani eu am mutatie tot in Arges. Si buletinul, si pasaportul. Toate actele le am la Pitesti”, ne-a declarat ieri fotbalistul.

Tot la Pitesti au obtinut permisele si Adrian Ropotan si Cristi Pulhac.Fotbalistii sunt suspectati ca si-au schimbat domiciliul in orasul Pitesti doar ca sa dea examen pentru permisul de conducere. "Eu l-am luat pe bune, nu ma intereseaza! Cum sa-mi ia permisul?", a spus Pulhac

Â