Cosmin Pădureanu are galerie malgaşă la duelul din ”Ultimul Trib”

De: Alexandra Necsoiu / 30.10.2018, 11:32

Cosmin Pădureanu are galerie malgaşă la duelul din ”Ultimul Trib”
După ce au avut grijă de cameleoni zi de zi, două dintre gazdele malgaşe îl vor însoţi joi, de la ora 20.00, la Antena 1, pe Cosmin Pădureanu la cel de-al doilea duel al său din ”Ultimul Trib”

Cosmin Pădureanu şi Roxana Chiperi se vor duela în această săptămână însă doar unul dintre ei va reuşi să îşi păstreze locul în ”Ultimul Trib”.

Aflat la al doilea Duel consecutiv, Cosmin nu a vrut să afle pe cine va avea de înfruntat, astfel că adversarul a rămas o surpriză până când a ajuns pe teren. ”E mai bine aşa, să nu ştiu cu cine sunt, pentru că îmi fac scenarii toată ziua”, a spus Cosmin, care a vrut să îşi protejeze şi colegii de echipă. ”E mai bine ca voi să rămâneţi acasă să vă odihniţi, iar eu o să le rog pe mama Vula şi pe madam Yvette să meargă cu mine la Duel”, a anunţat Cosmin. ”Sunt vecinele noastre, ne ajută zi de zi, aşa că vor face şi galerie”, a mai spus acesta.

Joi, de la ora 20.00, la Antena 1, duelul dintre Roxana şi Cosmin se anunţă unul mult mai emoţional decât de obicei, cu atât mai mult cu cât cei doi au o istorie mai veche. ”Când am început să cochetez cu cascadoria am lucrat cu Cosmin, am fost şi îndrăgostită de el! El îmi ţinea mereu isonul şi pentru mine e mare lucru când găsesc oameni pe frecvenţă cu mine. Iar de atunci a rămas între noi o prietenie foarte frumoasă”, a spus Roxana Chiperi.