Cosmin Seleşi evadează în “Mica Vienă”, pe Transalpina

Apropo.ro / 31.01.2013, 08:00
Cosmin Seleşi evadează în “Mica Vienă”, pe Transalpina
Carismaticul prezentator, Cosmin Seleşi, îşi încarcă bateriile în fiecare weekend la munte.

Dacă în timpul săptămânii, actorul pregăteşte intens cele două producţii pe care le prezintă la Antena 1, „FamiliaDA” şi „Te cunosc de undeva”, la sfârşit de săptămână, Cosmin „se refugiază” în munţi împreună cu familia. „Am descoperit un loc absolut demenţial, care e la 30 de kilometri de Petroşani. Este vorba despre pârtiile Transalpina Ski Resort unde eu cel puţin mă simt ca în Viena. Aici am descoperit o mai veche pasiune şi anume schiatul. Până să ajung în această staţiune eu nu îmi mai pusesem schiurile în picioare de vreo 5 ani. Îmi place la nebunie locul şi mi se pare mult mai frumos decât în Poiana Braşov”, spune Seleşi.

Anul acesta şi soţia vedetei Antena 1 a învăţat să schieze iar Cosmin promite că anul viitor va veni rândul şi mezinului familiei, Tudor, să îşi pună schiurile în picioare.
„Abia aştept să merg şi în acest week-end şi să mă bucur de priveliştea incredibilă pe care o oferă locul. Sus la 2.000 de metri, dacă e soare, poţi vedea toată valea şi Lacul Vidra. E mişto că nu e atât de aglomerat ca pe Valea Prahovei şi poţi să te bucuri de linişte”, a mai adăugat el.