Cosmin Seleşi, exasperat de Nicolai Tand, la “Ie, Românie”: “Nu-l mai suport!”

De: Cristiana Trifu / 22.02.2018, 16:30
Cosmin Seleşi, exasperat de Nicolai Tand, la “Ie, Românie”: “Nu-l mai suport!”
Filmările pentru “Ie, Românie”, emisiunea prezentată de Mircea Radu care va începe din 1 şi 2 martie, de la ora 21.15, la Antena 1, sunt în plină desfăşurare. De aceea, drumurile prin ţară sunt numeroase în această perioadă pentru Nicolai Tand şi Cosmin Seleşi, membri în juriul “Ie, Românie”, alături de Andreea Bălan.

Cei doi preferă să meargă la drum împreună, cu maşina la volanul căreia se află Cosmin.  Din nefericire, un obicei pe care Nicolai îl are l-a adus la exasperare pe colegul şi prietenul său, Cosmin.”Nicolai vorbeşte încontinuu despre mâncare, de când se urcă în maşină şi până coboară. Nu-l mai suport! Îi este foame în permanenţă. La cât mănâncă, nu ştiu cum reuşeşte să se menţină aşa suplu. Şi eu sunt foarte pofticios, dar încerc să mă abţin. Zilele acestea, vom pleca în Moldova. Şase ore, pe drum, o să-mi vorbească iar despre mâncare. O să înnebunesc!”, spune Cosmin, amuzat.

În drumurile lor, Cosmin şi Nicolai preferă să asculte muzică şi să vorbească despre familie şi vacanţă. “În maşină, ne place să ascultăm muzică, dar mai veche, să povestim despre familie şi copii, dar şi despre vacanţele în care am vrea să mergem, dacă am avea timpul necesar”, mai spune juratul de la “Ie, Românie”.
Caravana “Ie, Românie”, condusă de Mircea Radu, colindă ţara de mai bine de o lună de zile, în căutare de fete frumoase şi harnice, dar şi de talente autentice. În demersul său, Mircea Radu este ajutat, în fiecare dintre cele nouă regiuni pe care le străbate, de câte două vedete. Odată găsite cele mai mândre fete din sat, dar şi talentele autentice ale fiecărei zone, acestea sunt jurizate de Andreea Bălan, Nicolai Tand şi Cosmin Seleşi, într-o gală regională. Câştigătoarea fiecărei gale va participa la finala reality show-ului, care se va desfăşura la Bucureşti.
Prima ediţie a show-ului “Ie, Românie”, prezentată de Mircea Radu, se va difuza pe 1 şi 2 martie, de la ora 21.15, la Antena 1.

Tags: