Cosmin Seleşi va prezenta emisiunea „Aventură cu patru stele” la Antena 1

De: Alexandra Necsoiu / 03.07.2017, 10:27
Cosmin Seleşi va prezenta emisiunea  „Aventură cu patru stele”  la Antena 1
Cosmin Seleşi va prezenta „Aventură cu patru stele”, show-ul ce va începe în această vară la Antena 1. Actorul este cel care va lansa sarcinile vedetelor aflate în competiţie, va urmări desfăşurarea probelor şi va desemna câştigătorii. Este pentru prima oară când Cosmin prezintă singur un show de televiziune, iar provocarea este pe măsură.

 „Este primul show pe care îl prezint singur şi recunosc că mă bucur de faptul că totul se întâmplă în Grecia. De când au început filmările am descoperit altfel această ţară, altfel decât ne este prezentată de agenţiile de turism. Partea bună este că şi telespectatorii o vor cunoaşte prin prisma localnicilor şi a lucrurilor noi şi inedite pe care le are de oferit. Văzând la ce probe sunt supuşi concurenţii şi prin câte trebuie să treacă, nu pot decât să vă mărturisesc că tare mă bucur să fiu prezentator. Veţi vedea foarte curând despre ce vorbesc!”, a declarat Cosmin.

Aventură cu 4 stele”, o emisiune realizată după formatul italian „Ricchi e poveri” (”The Rich And The Pauper”), care va fi filmată în Grecia. În fiecare ediţie, 4 vedete intră în competiţie şi vor fi departajate constant: două dintre ele vor locui într-o vilă sau hotel de lux, în vreme ce celelalte două vor fi găzduite de localnici cu condiţii materiale limitate. Cei care câştigă fiecare probă se bucură de o vacanţă luxoasă, dar asta doar pentru câteva ore, în intervalul dintre probe, iar cei care pierd experimentează viaţa şi muncile cele mai diverse şi solicitante ale localnicilor.