Cosmina Dobrotă, mărturisiri emoţionante despre Carmen Tănase: “E genul de partener care te poartă în braţe”

Apropo.ro / 21.05.2018, 12:29
Cosmina Dobrotă, mărturisiri emoţionante despre Carmen Tănase: “E genul de partener care te poartă în braţe”
A obţinut simpatia publicului cu rolul său din “Fructul oprit”, dar a câştigat şi un foarte bun partener de scenă. Cosmina Dobrotă, îndrăgita actriţă care o interpretează pe Katia în serialul difuzat de Antena 1, miercurea, de la ora 20.00, mărturiseşte că munca alături de Carmen Tănase este o adevărată bucurie.

Una dintre caracteristicile pe care le are personajul Cosminei din “Fructul oprit” este loialitatea, loialitatea faţă de stăpâna sa. Katia face orice ca să-i facă pe plac Roxanei Baicu Popovici, interpretată de Carmen Tănase. Cele două formează un cuplu de senzaţie în serialul care poate fi urmărit miercurea, de la ora 20.00, la Antena 1. Replicile savuroase şi pline de umor au cucerit numeroşi telespectatori, iar despre munca alături de Carmen Tănase, Cosmina are numai vorbe de laudă. “E bucurie să joci cu doamna Carmen Tănase! Aşa se numeşte, bucurie! E genul de partener care te poartă în braţe, nu ai cum să greşeşti alături de ea. Are Katia replică, nu are, doamna Carmen Tănase face astfel încât să aibă!”, a mărturisit acesta, în cadrul unui interviu difuzat la emisiunea “Poveşti COOL”, de la postul de televiziune Happy Channel.

Cosmina a mărturisit că sunt mari diferenţe între ea şi personajul ei, recunoscând că a avut multe de învăţat de pe seama acestei experienţe profesionale. “Este compoziţie! Cosmina nu are nicio legătură cu Katia! Dacă vorbeşte cineva la telefon, lângă mine, nu pot să ascult ce vorbeşte persoana respectivă. Nu am năravul ăsta, să stau să ascult ce vorbesc alţii! Dacă mă priveşte discuţia, bine, răspund frumos, politicos, cum m-a educat pe mine mămica. Dacă nu am treabă, nu am treabă! Nici o legătură cu Katia! Construind acest personaj, am descoperit că uneori este bine să fii obraznic, să vezi cum te învaţă personajele cum să fii om, adică nu invers.”, a mai spus actriţa.

Fanii producţiei “Fructul oprit” pot urmări în această perioadă, miercurea, de la ora 20.00, ultimele cinci episoade! “Uitaţi-vă la serial, pentru că parte din sufletul nostru, al actorilor, este acolo! Telespectatorii sunt totul! Fără voi, munca noastra nu are sens. Fiţi acolo, alături de noi, pentru că din ce în ce tensiunea creşte. Iubim cu adevărat sau ne prefacem că iubim? Câştigă dragostea adevărată sau câştigă patima?”, le transmite Cosmina Dobrotă fanilor serialului de la Antena 1.