Cosmina, în gadget test drive

Apropo.ro / 24.11.2004, 17:02
Cosmina, în gadget test drive
Între doua întâlniri meteo de seara la ProTV, Cosmina Pasarin a fost invitata de revista de lifestyle digital go4it! sa testeze cele mai noi mobile sosite în magazine. Și cum moda cere ca astfel de aparate sa aiba musai camera digitala integrata, Cosmina a fotografiat tot ce-a prins. La

Între doua întâlniri meteo de seara la ProTV, Cosmina Pasarin a fost invitata de revista de lifestyle digital go4it! sa testeze cele mai noi mobile sosite în magazine.

Și cum moda cere ca astfel de aparate sa aiba musai camera digitala integrata, Cosmina a fotografiat tot ce-a prins. La rândul ei, a fost „victima” unui pictorial de excepție pentru ediția de Craciun a go4it! care apare la chioșcuri vinerea aceasta. La final, telefonul care a câștigat inima Cosminei a fost declarat inteligentul Sony Ericsson P910i, o foarte reușita combinație între mobil și minicomputer de buzunar.

Aparatul știe sa faca multe: transmite și primește e-mailuri, intra pe Internet, daca întâlnește o imprimanta potrivita stabilește legatura prin Bluetooth și îi trimite spre tiparire documentele și imaginile din memorie. E-mail-urile, SMS-urile, notițele pot fi scrise foarte ușor pentru ca noua creație Sony Ericsson vine cu o tastatura pe partea inferioara a clapetei.

Mai mult, ecranul color este de tip touchscreen, așa ca puteți scrie de mâna pe el cu „creionașul” special. Maniacii imaginii vor fi încântați sa afle ca 910i înregistreaza video și fotografiaza cu o camera VGA de 1,3 megapixeli, iar spațiu pentru pastrarea creațiilor este berechet: memoria poate fi extinsa prin carduri pâna la 1 GB (mai mult decât capacitatea unui CD). Și nu în ultimul rând: telefonul vine cu o mașinuța îndopata de cipuri care poate fi teleghidata, prin Bluetooth, de pe ecranul smartphone-ului. Nu alergați spre magazine pentru a-l cumpara înainte de a avea în buzunar minimum 880 de euro.

Tags: