Cosmina Pasarin a prins buchetul miresei chiar de ziua ei

Apropo.ro / 05.10.2004, 14:13
Cosmina Pasarin a prins buchetul miresei chiar de ziua ei
De ziua ei (2 octombrie), Cosmina Pasarin a fost mai fericita ca oricînd: nu numai ca alaturi de ea a fost iubitul sau, George Vintila, și mulți prieteni, dar vedeta Pro TV a prins și buchetul miresei la o nunta la care a fost imediat dupa propria petrecere, se arata

De ziua ei (2 octombrie), Cosmina Pasarin a fost mai fericita ca oricînd: nu numai ca alaturi de ea a fost iubitul sau, George Vintila, și mulți prieteni, dar vedeta Pro TV a prins și buchetul miresei la o nunta la care a fost imediat dupa propria petrecere, se arata într-un comunicat remis MEDIAFAX.

La împlinirea vîrstei de 22 de ani, Cosmina a petrecut pîna la ora șapte dimineața. Și asta pentru ca, dupa ce le-a dat telespectatorilor Pro TV date despre Vremea din weekend, vedeta a fugit acasa unde o așteptau prietenii dornici de distracție și de o felie de tort. A primit tot felul de cadouri, iar apoi a plecat cu toata trupa la nunta unor prieteni foarte apropiați.

Senzația nopții a intervenit pe la ora șase dimineața, cînd mireasa n-a avut de ales și a aruncat buchetul catre fetele necasatorite. Sportiva din fire, Cosmina a ridicat brațul și a prins buchetul.

„Am fost nevoita sa-l prind eu, pentru ca altfel ne cadea direct în cap. M-am bucurat ca l-am prins, mai ales ca era chiar ziua mea de naștere”, povestește sarbatorita. Amuzata de situație, Cosmina și-a luat buchețelul și l-a pus frumos într-o vaza la ea în camera, alaturi de celelalte flori primite de ziua ei, fara a trage nici o concluzie.

Mediafax

Tags: