Cosmina Pasarin: „Nu mi-a fost greu sa joc scenele de viol”

Apropo.ro / 23.08.2011, 10:45
Cosmina Pasarin:
Cosmina Pasarin joaca in productia "Tanti", unde a depasit cu brio scenele de viol, bataie si agresiune, ajutata fiind de colegii de platou.

Pelicula „Tanti” (scenariul semnat de Mircea Danieluc), lansata in urma cu doua luni, trezeste controverse din partea criticilor in urma scenelor de violenta, agresiuni sexuale, drogurilor si a prostitutiei, toate prezente in film.

Cosmina Pasarin face parte din distributie, iar rolul sau nu a fost deloc unul simplu. Tanara declara ca toate scenele dificile au fost filmate mai usor cu ajutorul echipei.

Cosmina Pasarin

Cosmina Pasarin in pelicula „Tanti”

„Nu mi-a fost greu sa joc scenele de viol, pentru ca echipa m-a ajutat enorm. M-am concentrat sa fiu credibila, dar un lucru e cert: am fost cu totul alt om”, spune Cosmina.

„Nu inteleg de ce a strans reactii negative, insa, nu ma mir. Romanii nu sunt pregatiti pentru filme de nisa. Pentru mine a fost cea mai fericita experienta, cea mai importanta din cariera mea de actrita incepatoare”, adauga bruneta referindu-se la perceptia criticilor despre pelicula.