Cosmina Păsărin şi Andreea Bălan au dansat în… baloane!

De: Cătălina Matei / 11.01.2014, 07:00
Cosmina Păsărin şi Andreea Bălan au dansat în... baloane!
Ce ring de dans, ce mese de bar sau scene de club... cea mai mare provocare pentru Cosmina Păsărin şi Andreea Bălan a fost să danseze în două baloane de plastic!

Andreea Bălan şi Cosmina Păsărin dansează în două baloane de plastic, la “Totul e permis” (Antena 1) duminică, 12 ianuarie, de la ora 20.30.

Cele două au de reprodus cât mai fidel momentele coregrafice executate de dansatoarele Melina şi Raluca, în cadrul probei “Coregrafie de-a dura”.

Impresionat de prestaţia Andreei, coechipierul ei, Pepe, a făcut un gest neaşteptat, care n-a fost trecut cu vederea de prezentatorul Cosmin Seleşi. “S-a pupat Pepe cu Bălan!”, a strigat el, de pe scenă.

Pentru Cosmina, proba a fost îngrozitor de grea. „Era şi prima probă, am intrat şi neîncălzită şi mi-a fost greu să reţin paşii pe care îi aveam de făcut”, spune aceasta.

În ediţia de duminică, “se bat” echipa care a câştigat pariul distracţiei săptămâna trecută, anume cea formată din Lucian Ghimişi (căpitan), Andreea Bălan, Ozana Barabancea şi Pepe, şi o nouă trupă de artişti gata de confruntare, formată din Maria Buză (căpitan), Claudiu Bleonţ, Cosmina Păsărin şi Jorge.

Care dintre ele va câştiga concursul, vedeţi duminică, 12 ianuarie, de la ora 20.30, la “Totul e permis”.