Cosmina Păsărin susţine că a găsit leacul pentru boala incurabilă de care suferă

De: Cătălina Matei / 22.11.2016, 15:36
Cosmina Păsărin susţine că a găsit leacul pentru boala incurabilă de care suferă
Cosmina Păsărin a mărturisit că a diagnosticată, în urmă cu doi ani, cu psoriazis, o boală de piele ereditară şi incurabilă.

Vedeta afirmă că, din acest motiv, în ultimii ani s-a ferit să-şi expună podoaba capilară, preferând să poarte în permanenţă ceva pe cap în timpul apariţiilor sale publice, deşi părul era unul dintre atuurile sale principale.

“Am o boală de piele şi nu am voie să merg la solar. La soare pot sta, dar cu limită, şi-n anumite intervale orare. O am de doi ani. Nu ştie nimeni despre asta şi nici nu-mi place să vorbesc despre suferinţa mea, dar, din păcate, n-o să scap niciodată de ea. M-am pricopsit cu ea”, declara Cosmina în urmă cu ceva timp..

În pofida diagnosticului medicilor, Cosmina nu s-a dat bătută şi a început lupta cu această afecţiune, îngrijindu-şi pielea cu multă atenţie: “Deşi această boală e incurabilă, eu m-am vindecat”, apoi adaugă cu umor: “Am luat tratament, dar m-am tratat şi cu o săptămână de vacanţă în Vama Veche”. Cei ce suferă de această afecţiune în primul rând ar trebui să se ferească de momentele stresante; se pare că stresul este unul dintre factorii declanşatori sau care reactivează boala.

Nudurile lor se vând cel mai bine! Nicoleta Luciu şi Cosmina Păsărin, în ipostaze lesbi

La 13 ani de la celebru pictorial, Cosmina Păsărin recidivează! FOTO

Cum arată acum cea mai bine plătită vedetă Playboy (FOTO)

Să fie ea cea mai sexy vedetă nudistă de la noi?