Cosmina Păsărin vrea copii numai după nuntă

De: Mioara Tronaru / 16.08.2011, 12:15
Cosmina Păsărin vrea copii numai după nuntă
Cosmina Păsărin, prezentatoarea emisiunilor "Face 2 face"şi "Oops!", de la Antena 2, pare să îşi fi găsit adevărata dragoste. Pentru prima oară, Cosmina se simte pe primul loc într-o relaţie.

– Cosmina, te-au schimbat în vreun fel anii petrecuţi în televiziune?
În aceşti 10 ani petrecuţi în televiziune am învăţat foarte multe lucruri şi am trecut prin experienţe bune şi rele. Toate acestea m-au transformat într-un om mult mai echilibrat decât îmi place să cred că eram şi m-au ajutat să evoluez pe plan profesional, dar şi pe plan personal. Dacă la început eram mai „curajoasă”, datorită vârstei, acum pot spune că mi-am mai pierdut puţin din acest curaj şi am devenit mult mai reţinută. Analizez situaţia mult mai mult decât o făceam înainte şi nu mai iau atât de repede unele decizii. Oricum, aici, la Antena 2, mi-am găsit echilibrul, lucrez cu o echipă de profesionişti şi fac exact ce mi se potriveşte şi-mi place.

– Ţi-ar plăcea să prezinţi o emisiune gen Oprah?
Dacă ar fi să aleg, mai degrabă aş vrea să prezint o emisiune care să aibă la bază un format original. Aş prefera să nu merg atât de mult pe formatele de emisiuni consacrate, care vin din străinătate.

– Eşti îndrăgostită. Cum a reuşit să-ţi câştige iubirea actualul tău prieten?
Mi-a atras atenţia prin faptul că a fost destul de reţinut şi nu era disperat să mă cucerească. S-a purtat decent, civilizat şi foarte atent.

– Când ai făcut ultima declaraţie de dragoste?
Zilele trecute. Eram MC într-un club şi i-am spus iubitului meu că îl iubesc… la microfon! Oamenii prezenţi la petrecere se distrau atât de tare că nici nu şi-au dat seama, a ştiut doar el. Dar asta şi voiam.

-Ţi-ar plăcea să devii mamă înainte de a avea un certificat de căsătorie?

În niciun caz. Eu cred în căsătorie şi în faptul că aceasta ţine cuplul mult mai unit. Nu vorbim doar de simple hârtii, ci de o stare, de o situaţie menită să aducă un mare plus în relaţia dintre doi oameni. Copiii se fac atunci când creezi toate condiţiile pentru a-i creşte şi aceasta ar fi una dintre ele.

– Cosmina, ştiu că iubitul tău este medic. Te-ai lăsa pe mâna lui pentru o intervenţie?
Sper să nu am nevoie de el vreodată din acest punct de vedere! Dar, sigur, e un profesionist foarte bun şi aş avea încredere în el.
Simona Tudorache

Cosmina Păsărin prezintă emisiunea „Oops” la Antena 2.