Cosmote introduce tarife reduse de roaming în statele UE

Apropo.ro / 30.09.2007, 13:05
Cosmote introduce tarife reduse de roaming în statele UE
Cosmote România a introdus, duminică, 30 septembrie, pentru toți clienții, tarifele reduse de roaming în Uniunea Europeană (UE), prețul pentru apelurile către statele UE fiind de 0,49 euro pe minut, iar pentru cele primite de 0,24 euro pe minut, la care se

Cosmote România a introdus, duminică, 30 septembrie, pentru toți clienții, tarifele reduse de roaming în Uniunea Europeană (UE), prețul pentru apelurile către statele UE fiind de 0,49 euro pe minut, iar pentru cele primite de 0,24 euro pe minut, la care se adaugă TVA.

Operatorul a anunțat reducerea acestor tarife la 30 iulie, utilizatorii Cosmote având o perioadă de 2 luni pentru a-și exprima opțiunea pentru noile tarife de roaming. Clienții care nu făcut acest lucru, vor fi transferați automat, duminică, către noile planuri tarifare, care le oferă costuri reduse în țările membre ale Uniunii Europene.

Reglementările privind reducerea prețului convorbirilor în roaming au fost adoptate la începutul lunii iunie de către miniștrii europeni care au participat la reuniunea Consiliului pentru Transporturi, Telecomunicații și Energie al Uniunii Europene.

Mai multe detalii la