Costel Busuioc a fost batut de un interlop

De: Mia Nicolescu / 13.10.2011, 09:22
"Ma doare capul gordianic, m-a lovit in fata si mi-a dat la coaste", a declarat cantaretul Costel Busuioc dupa ce a fost batut.

Desi este unul dintre romanii cu cea mai frumoasa voce, necazurile se tin scai de Costel Busuioc. Daca in 2009 a ales sa renunte la muzica pentru a reveni la vechea lui meserie, cea de zidar, iar in 2010 se scria ca a ajuns in pragul falimentului, in urma cu cateva zile cantaretul a fost batut crunt de patronul unei spalatorii.

„Ma doare capul gordianic, m-a lovit in fata si mi-a dat la coaste. Nu am facut altceva decat sa duc un covor la spalat. Nici macar nu era covorul meu, ci al unei prietene. In momentul in care am cerut un bon fiscal, a inceput si ploaia de pumni”, a povestit Costel Busuioc.

Costel Busuioc

Dupa incident, cantaretul a mers la Sectia 3 Politie sa reclame agresiunea, insa in timp ce vorbea cu oamenii legii i s-a facut rau.

„Colegii au chemat o ambulanta care i-a acordat primul ajutor si l-a preluat pe Busuioc la spital. O echipa de politie va merge la spital pentru a-i lua o declaratie”, a spus Emil Andrei, purtatorul de cuvant al Politiei Timis pentru debanat.ro.

Costel Busuioc

Agresorul este „Romica Blondu”, pe numele adevarat Romica Bejenariu, o cunostinta mai veche a Politiei Timis, el avand la activ mai multe dosare de inselaciuni, sechestrare de persoane si chiar viol.

Costel Busuioc este nebun, s-a lovit de unul singur. A vrut sa-mi rapeasca un angajat, pe nume Marcel, care avea o lucrare al el acasa, dar nu s-a mai dus pentru ca busuioc nu l-a platit. Pe mine m-au sunat disperati ceilalti angajati, urland ca Busuioc il baga pe Marcel in portbagaj”, a declarat Romica Blondu’.