Costel Busuioc vine miercuri la “Serviciul Român de Comedie”

Apropo.ro / 25.10.2011, 11:16
Costel Busuioc vine miercuri la “Serviciul Român de Comedie”
Miercuri seara, de la ora 20.30, Costel Busuioc vine la “Serviciul Român de Comedie” nu doar pentru a cânta, ci şi pentru a sta de vorba cu agresorul care l-a atacat recent.

Spumoasa discuţie va fi intermediată chiar de Toni Grecu şi asistenta sa Gina (Jojo), care vor afla detalii picante despre cele întâmplate.

În aceeaşi editie, Florin Cocoş (Mihai Bobonete) revine la PRO TV cu un nou curs de supravieţurire pentru români: după ce, în prima ediţie, a luat cu asalt o pantă, acum Supravieţuitorul de la SRC le va arata telespectatorilor cum se traversează un mic pârâu de munte, evident, fără echipament de protecţie. Telenovela mexicană a Margheritei continuă şi ea cu o veste bombă: după ce în episodul trecut au murit, tatal şi fiul învie şi, mai mult, ca în orice telenovela triunghiul amoros se complică odată cu apariţia menajerei care este însărcinată cu stăpânul casei. Iar în „Clanul Lupilor„, viaţa trio-ului madam Marga (Jojo), Titel (Mihai Bobonete) şi Mioara (Monica Anghel) devine din ce în ce mai palpitantă.