Costică Ștefănescu, grav bolnav de cancer, s-a sinucis

De: Marian Andrei / 20.08.2013, 19:03
Costică Ștefănescu, grav bolnav de cancer, s-a sinucis
Fostul fotbalist Costică Ștefănescu a încetat din viață, marți seară, la vârsta de 62 de ani, după ce s-a aruncat de la etajul 5 al Spitalului Militar din Capitală.

Costică Ștefănescu, fosta mare glorie a Univesității Craiova s-a sinucis. Grav bolnav de cancer, acesta fusese internat până la începutul acestei luni, dar după externare nu se mai putea hrăni singur. Internat din nou, el s-a aruncat de la etajul 5 al Spitalului Militar din Capitală.

Costică Ștefănescu era bolnav de cancer pulmonar, iar starea sa de sănătate se înrăutățise foarte mult în ultima perioadă.

Fostul mare fotbalist a acuzat probleme medicale în ultimii ani, dar diagnosticul său oficial nu a fost niciodată făcut public. Ștefănescu a încercat un tratament în Germania, fără rezultate, astfel că ultimele luni din viață și le-a petrecut la Spitalul Militar din Capitală.

Costică Ștefănescu a evoluat pentru Steaua, Universitatea Craiova și FCM Brasov. Are în palmares trei titluri de campion și cinci Cupe ale României. A jucat de 66 de ori pentru echipa națională a României.