Costin Marculescu, atac la Oana Zavoranu: „Oana este o mahalagioaica, o gloanca, o curva”

Apropo.ro / 25.08.2011, 12:30
Costin Marculescu, atac la Oana Zavoranu:
Scandalul dintre Oana Zavoranu si Costin Marculescu, candva buni prieteni, capata nuante de circ de nota proasta. Afla ce cuvinte "de bine" are Costin pentru Oana.

Oana Zavoranu este fosta mea prietena. Nu ne-am intors unul impotriva celuilalt, pur si simplu s-au racit relatiile dupa divortul de Pepe. Oana este o mahalagioaica, o gloanca, o curva. O femeie care isi insala sotul se numeste curva! Daca se numeste altcumva, imi fac eu „mea culpa”. Putea sa se culce cu cine vrea ea fara sa afle sotul ei. Ea pentru o … a renuntat la sot, la familie, la prieteni, la tot”, a declarat Marculescu, pentru emisiunea „Povestiri adevarate”, de la Acasa TV.

Oana si Costin erau buni prieteni inainte ca ea sa divorteze, insa imediat dupa, Costin a trecut in tabara lui Pepe. Acest lucru a deranjat-o profund pe bruneta, care s-a apucat sa „isi faca curat” in randul prietenilor.

Degeaba ca cei doi au avut o relatie de prietenie frumoasa si plina de respect, caci finalul este unul cat se poate de dezastruos.

Pepe nu era un barbat de inselat. Bun, l-a inselat, nu e prima femeie care face lucrul asta. Dar in momentul in care a fost prinsa trebuia sa taca din gura, sa se duca la manastire sa-i fie iertate pacatele, nu sa fie cu gura mare si sa-l injure pe Pepe. Din momentul ala ea nu a mai insemnat nimic pentru mine. Eu am ramas prieten doar cu Pepe. Toata lumea stie ca eu am tinut foarte mult la Oana, am iubit-o, am divinizat-o„, a adaugat actorul.