Costume de baie de unica folosința

Apropo.ro / 21.06.2005, 15:21
Costume de baie de unica folosința
Turiștii care își uita costumele de baie acasa nu mai trebuie sa-și faca griji, caci s-au inventat costumele de baie de unica folosința, puse deja la dispoziția lor de unele hoteluri britanice, transmite The Sun în ediția sa electronica. Costumele sunt


Turiștii care își uita costumele de baie acasa nu mai trebuie sa-și faca griji, caci s-au inventat costumele de baie de unica folosința, puse deja la dispoziția lor de unele hoteluri britanice, transmite The Sun în ediția sa electronica.

Costumele sunt fabricate din același material folosit pentru fețele de masa de unica folosința. Fabricate de compania franceza FMR, costumele costa mai puțin de cinci lire sterline fiecare și sunt rezistente la apa tratata chimic din piscine dar și la cea sarata, de mare.

Producatorii susțin ca nu exista pericolul de dizolvare a costumelor de baie din acest material în apa. „Poți sta în apa cinci zile fara nici o problema”, a declarat un purtator de cuvânt al producatorului francez.

Doua dintre cele mai prestigioase hoteluri londoneze pun deja la dispoziția clienților costumele de baie de unica folosința.

Mediafax