Cosy lansează „Fame”, în exclusivitate pe Apropo.ro! (Audio)

De: Mia Nicolescu / 09.03.2012, 11:55
Cosy lansează
"Eu vând adevărul pe beat-uri de rap", spune Cosy, un artist din Brăila, care își lansează astăzi cea mai nouă piesă -"Fame"- în exclusivitate pe Apropo.ro.

Cosy lansează astazi pe Apropo.ro piesa „Fame”, o colaborare cu Ruxandra Vidican, nume pe care îl puteti găsi și pe piesa „Efectul banului” cu Baboy și Puya.

După piesele „Un vis nebun”, „Lasă-mă să visez”, „Vin din Brăila, nu din Brooklyn” și „Micul Bronx”, a venit rândul melodiei „Fame” să se facă auzită. Piesa face parte de pe albumul „Ceva din Sud-Est”, material ce a fost lansat în urmă cu ceva timp.

Cosy feat. Ruxandra Vidican – Fame de pe tare.ro

De instrumental, mix și master s-au ocupat cei de la CPR Production (Rappy, Mozart și Andre), trei producători români stabiliți în Chicago.

Piesa este una cu mesaj social care scoate în evidență reflexia lumii prin ochii artistului.

Nu ai nevoie de o biografie vastă o personajului Cosmescu Cosmin, posibil pe drum să vină și aia, însă ce ai tu nevoie ca ascultător de muzică hip-hop e Cosy! Ca să te mulțumesc, pot spune în câteva cuvinte, ce asculți tu e din sufletul meu, nu din nevoia de a face bani. Am să fac tot posibilul ca lumea să înțeleagă ce e muzica și, dacă aș reuși chestia asta, cu cea mai mare plăcere cânt pentru voi oricâți ați fi! Eu vând doar adevăr; unii îl vând prin declarații, altii prin micul ecran, eu îl vând pe beat-uri de rap!”, scrie Cosy pe site-ul oficial.

Mai multe informații despre Cosy puteți afla chiar de la artist, accesând pagina oficială de Facebook.