Cotele pentru câștigarea Euro 2020

De: Alex Manole / 26.04.2021, 13:27
Cotele pentru câștigarea Euro 2020

Câștigarea Campionatului European sau Mondial de fotbal are o importanță majoră pentru un jucător profesionist. De câțiva ani de zile sunt discuții pe contre între susținătorii lui Cristiano Ronaldo și Messi. Cine este cel mai bun din lume? Se aduc în discuție trofeele din Champions League, titlurile de campioni naționali în Spania și Italia, câte Baloane de Aur are fiecare și multe altele. Însă, ce are Cristiano Ronaldo în plus este câștigarea Campionatului European de Fotbal din 2016. Messi nu a câștigat până acum Cupa Mondială și nici Copa America, deci nu a câștigat un trofeu major cu echipa națională a Argentinei.

Când se vorbește de cei mai buni jucători din lume din toate timpurile, unii spun că Pele a fost numărul 1, alții că Maradona. Ambii au câștigat Cupa Mondială la fotbal și au fost decisivi în partidele de fotbal importante.

Să revenim la EURO 2020 și la faptul că Ronaldo își dorește încă un trofeu la un Turneu Final de fotbal. Care sunt cotele pentru Portugalia la câștigarea EURO 2020, dar și cotele pentru celelalte echipe veți afla în acest articol.

Toate cotele pentru câştigarea Euro 2020

Franța și Anglia

Favorite la câștigarea Euro 2020 sunt Anglia și Franța care au cota 6 la ridicarea trofeului. Anglia a pierdut doar un singur meci în calificări, în deplasarea din Cehia, în rest a câștigat toate meciurile. Franța va avea o grupă infernală la EURO 2020 pentru că va juca împotriva Germaniei, a Portugaliei și a Ungariei. Dacă Ungaria nu reprezintă o forță în fotbalul mondial, Germania și Portugalia vor fi niște adversari de temut.

Belgia

Belgia are cota 6.5 să câștige acest Turneu Final de fotbal. Belgia a fost considerată favorită în ultimii ani, dar mai mereu s-a încurcat prin grupe sau în meciurile eliminatorii de la Mondiale sau Campionate Europene de fotbal. Belgia nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Să vedem ce va reuși în acest an.

Spania

Spania are cota 8 să câștige EURO 2020. Această echipă a fost renumită pentru stilul de fotbal tiki taka, pase scurte și o posesie zdrobitoare. Această tactică dusă la rang de artă de Barcelona, a fost folosită cu succes și la Naționala Spaniei, dar în ultimii ani și-a pierdut din strălucire. Asta e unul din motivele pentru care Spania nu mai este în Top 3 favorite la câștigarea EURO 2020.

Portugalia

Portugalia are cota 8.5 la câștigarea trofeului în acest an, dar s-a clasat a 2-a în grupa de calificare după Ucraina. Puțini cred că va mai reuși performanță din 2016 pentru că nici Cristiano Ronaldo nu mai este în formă.

Germania

Germania este singura echipă din lume care dacă are 4-0 în minutul 50, nu se oprește și poți să pierzi cu 7-0. Este o mașină de fotbal, iar cota acesteia pentru ridicarea Cupei la EURO este de 8.5.

Italia

Italia are cota 10 să câștige EURO 2020 și este o echipă imprevizibilă. Când crezi că e la pământ și că nu are forța necesară să triumfe, atunci renaște din propria cenușă ca pasărea Phoenix și ajunge în finală sau chiar câștigă trofeul pus în joc.

Olanda

Olanda sau Țările de Jos are cota 12 să ajungă în finală și să câștige trofeul pus în joc. Olanda a ratat EURO 2016 și Cupa Mondială din 2018, dar anul acesta revine în fotbalul mare și dorește să își lase amprenta în acest Turneu Final.

Turcia și Polonia au cota 51 să câștige trofeul, Elveția are cota 67, Rusia, Cehia, Ucraina și Suedia au cota 101, Austria și Țara Galilor au cota 151, Finlanda, Slovacia și Ungaria au cota 251.

Cota cea mai mare ca să câștige EURO 2020 o are Macedonia de Nord și anume 401.

Joacă întotdeauna responsabil. Apelează doar la platforme de pariuri online licențiate și nu uita că pariurile sportive sunt doar pentru cei cu vârsta peste 18 ani.