RATB mai modifica unele trasee

Apropo.ro / 05.06.2008, 13:11
RATB mai modifica unele trasee
In continuarea modernizarii caii de rulare de pe traseul liniei 34, din 8 iunie, se va lucra in intersectia Sos. Mihai Bravu/Bd. Ferdinand.

In continuarea lucrarilor de modernizare a caii de rulare de pe traseul liniei 34, incepand cu data de 8 iunie, vor fi demarate lucrarile de reabilitare a caii de rulare a tramvaielor din intersectia Sos. Mihai Bravu / Bd. Ferdinand.

Din aceasta cauza, linia 14 va functiona pe un traseu modificat intre „Granitul“ si „Complex R.A.T.B. Titan“, astfel:

Sos. Pantelimon, Sos. Iancului, Bd. Pache Protopopescu, Str. Traian, Cal. Calarasilor, Bd. Basarabiei, Bd. 1 Decembrie 1918, Bd. Th. Pallady.

Pentru preluarea calatorilor de pe Bd. Ferdinand se infiinteaza linia naveta de autobuze 614 care va functiona intre ,,Stadionul National Lia Manoliu’’ si ,,Piata Pache Protopopescu’’ pe urmatorul traseu: Bd. Pierre de Coubertin, Sos. Pantelimon, Bd. Ferdinand, Str. Traian, Bd. Pache Protopopescu.

Abonamentele eliberate pentru linia 14 vor fi valabile si pe linia naveta 614.

Si unele linii de autobuze circula deviat

In vederea executarii lucrarilor de asfaltare pe Str. Mircea Eliade, incepand cu data de 4 iunie, liniile 182 si 282 vor functiona pe trasee modificate, astfel:

Linia 182 va functiona pe un traseu modificat in ambele sensuri, de la Piata Dorobantilor, prin Calea Dorobantilor, Bd. Aviatorilor, Str. Nicolae Caramfil, Sos. Pipera, Str. Barbu Vacarescu, apoi traseul de baza.

Linia 282 va functiona pe un traseu modificat in ambele sensuri, de la intersectia Bd. Constantin Prezan/Bd. Aviatorilor, prin Bd. Aviatorilor, Str. Nicolae Caramfil, Sos. Pipera, Str. Barbu Vacarescu, apoi traseul de baza.

Imagine: Mediafax Foto