Coupe intinerit

Apropo.ro / 01.08.2006, 14:29
Coupe intinerit
Cu ocazia Salonului Auto de la Guangzhoui (China) Hyundai a prezentat face lift-ul aplicat modelului Coupe (sau Tiburon, cum este cunoscut in afara Europei). Forma de baza a ramas, fiind vorba de usoare retusuri aplicate la nivelul barilor fata-spate, farurilor si a stopurilor. În linia

Cu ocazia Salonului Auto de la Guangzhoui (China) Hyundai a prezentat face lift-ul aplicat modelului Coupe (sau Tiburon, cum este cunoscut in afara Europei). Forma de baza a ramas, fiind vorba de usoare retusuri aplicate la nivelul barilor fata-spate, farurilor si a stopurilor. În linia parasocului spate a fost disimulat un difuzor fals, in timp ce forma gurilor de evacuare este noua. Varianta de baza este propulsata de un 4 in linie de 2 litri (143 CP), a carui putere este transmisa catre puntea fata via o cutie manuala cu 5 trepte. Celalalt motor are o arhitectura mai nobila, fiind V6, dar din cilindreea relativ mare (2.700 cmc) nu s-au stors foarte multi cai (167 CP). In aceasta varianta transmisia manuala are sase trepte.

Pentru anumite piete, din considerente fiscale, exista un al treilea propulsor, si anume un 1,6 litri. Pe langa acesta, sunt disponibile si transmisiile automate, dar nu se asorteaza deloc cu motoarele molcome ale Coupe-ului.

Citeste mai mult in ProMotor

Tags: