Courtney Love, topless la concertul din San Paolo (Poze)

Apropo.ro / 15.11.2011, 13:00
Courtney Love vrea sa fie in centrul atentiei, vrea sa starneasca controverse, ii place sa insulte si sa fie o dura. Cu brazilienii nu a fost rea, ci le-a aratat doar sanii!

Controversata si scandaloasa, Courtney Love a uimit publicul brazilian din San Paolo, unde a sustinut un concert zilele trecute.

Desi are 47 de ani, varsta nu o impiedica sa faca pe scena ceea ce ii trece prin cap, chiar daca este vorba de goliciune.

Courtney Love

Invitata la un festival de muzica si arta in Brazilia, Courtney si-a inceput recitalul linistita, pentru ca mai apoi, infierbantata, sa isi dea jos tricoul pe care il purta pentru a ramane intr-un top.

Multimea care urla si exclama nu a facut-o pe Love decat sa mearga mai departe si sa scape si de acel top pentru a ramane in sanii goi.

Courtney Love

Cu siguranta ca artista a consumat ceva produse inainte de recital, caci un om normal nu ar face asemenea gesturi in public.

Ramasa fara hainute, Courtney a continuat sa zdrangane la chitara si sa cante, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Mai mult, Courtney si-a amintit din nou de fostul sot si trupa lui, motiv pentru care „a impartit” cateva injurii, inclusiv lui Dave Grohl de la Foo Fighters, despre care crede ca este formata din tipi gay.