Cove are lipici la bebeluşi

De: Cătălina Matei / 18.03.2013, 17:00
Cove are lipici la bebeluşi
Aflat în Craiova, la castingul organizat pentru emisiunea “Jumătatea mea ştie!”, Cove s-a întâlnit cu cea mai tânără fană a lui, Karina. Fetiţa de doar căteva luni s-a “lipit” cu totul de prezentator, în ciuda încercărilor mamei micuţei de a o lua înapoi în brate.

„Se pare că am lipici la bebeluşi! Îmi sunt foarte dragi copiii, iar ei simt asta. Am observant acelaşi lucru la teatru, unde joc în piese dedicate copiilor. După fiecare reprezentaţie vorbesc cu ei, sunt fascinaţi de personaje, îmi pun o mulţime de întrebări şi pleacă cu greu acasă, la insistenţele părinţilor”, a declarat Cove. Fani de toate vârstele l-au asaltat pe Cove cu întrebări, s-au fotografiat alături de el şi au participat la jocurile organizate în mall-ul din Craiova, ca un exerciţiu pentru emisiunea ce va începe în curând la Kanal D.

„Oltenii au dovedit şi de această dată că vor să se distreze şi că au umor. Unii dintre ei m-au provocat să particip la probe, aşa că nu am avut încotro şi am sărit coarda, am mâncat lămâi cât nu am consumat în toată viaţa mea, am dansat, am făcut, în general, tot ceea ce au făcut şi ei”, a adaugat Cove.