Cozmanca: Decat PSD „reformat” si sub 20%, mai bine cu Iliescu

Apropo.ro / 03.12.2007, 09:36
Cozmanca: Decat PSD
Fostul presedinte executiv al PSD, Octav Cozmanca, a criticat dur actuala conducere a partidului

 

Fostul presedinte executiv al PSD, Octav Cozmanca, a criticat dur actuala conducere a partidului si a afirmat ca a decis sa revina in prim planul vietii politice, la rugamintile unor lideri judeteni care au contribuit in 2005 la schimbarea conducerii PSD.

"Decat sa fiu intr-un partid "reformat" condus de Geoana, Dragnea si de asa-zisul grup de la Cluj, care are perspectiva sa faca sub 20% la alegerile viitoare, mai bine raman intr-un PSD condus de Ion Iliescu, dar cu 30-40%. Au ajuns la conducerea PSD oameni fara valoare, care nu au demonstrat calitati politice si care, practic, au contributii neinsemnate pentru acesta. Unii erau la congresul din aprilie 2005 in partid numai de 1-2 ani, iar altii de cateva luni de zile. Iar rezultatele congresului din 2005 se vad astazi", afirma Octav Cozmanca, intr-un interviu acordat "Jurnalului National".

El precizeaza ca rezultatul PSD la alegerile europarlamentare din 25 noiembrie este "cel mai prost din istorie", de la divizarea fostului FSN, si da "o nota extrem de defavorabila" electoratului partidului, cel care a votat constant pentru FDSN, PDSR si respectiv PSD.

Â