„Crăciun ales la Sala Dalles” până pe 23 decembrie

De: Carmen Ulian / 02.12.2014, 14:30
Cel mai vechi și mai lung târg de sărbători din București, "Crăciun ales la Sala Dalles", va fi deschis publicului până pe 23 decembrie 2014.

Bucureștenii vor avea până în seara zilei de 23 decembrie un „Crăciun ales la Sala Dalles”. Cel mai vechi și mai lung târg de sărbători din București poate fi vizitat zilnic, între orele 10.00 – 20.00, intrarea fiind liberă.

La ediția din acest an a evenimentului, peste 80 de expozanți din toată țara se întrec în oferte și cadouri cu dichis. Invitatele speciale ale târgului sunt actrița Adela Popescu și vedeta de televiziune Dana Rogoz, care își vor expune în fața vizitatorilor produse create/ inspirate de ele.

Brăduți în miniatură, plantați în ghivece și oferiți într-un ambalaj personalizat din hârtie ecologică sau săculeți de iută, însoțiți de un mesaj original, globuri de sticlă pictate manual, ornamente din lemn care reprezintă modele vechi de peste o sută de ani, decorațiuni parfumate din anason și scorțișoară, coronițe de brad și măceșe și alte decorațiuni inedite de sezon își caută cumpărătorii la târgul de Crăciun de la Dalles.

sala dalles

Dulciuri din ciocolată belgiană în forme de căsuțe, brazi cu broderii, castele, fulgi de zăpadă, delicatese siciliene din pastă de marțipan, fructe și sâmburi trași în ciocolată, căsuțe din turtă dulce, cozonaci și plăcinte, torturi în miniatură și brioșe vor îndulci atmosfera târgului. Acestora li se adaugă zeci de sortimente de ceaiuri, cafea și ciocolată caldă.

Răsfățați vor fi și iubitorii de modă și frumusețe, pentru că la târg vor putea alege cadouri de la standurile designerilor vestimentari, ale celor care realizează manual bijuterii unicat și ale celor care aduc produse cosmetice bio, game variate de produse de înfrumusețare din Germania, Marea Britanie, Franța și Orientul Îndepărtat.

De asemenea, fiecare cumpărător al târgului va participa la realizarea celei mai lungi ghirlande din București și la tombole cu premii generoase. Jurnalul evenimentului poate fi urmărit pe https://www.facebook.com/sala.dalles.