Crăciun în familie la Antena 1

Apropo.ro / 15.12.2008, 00:00
Crăciun în familie la Antena 1
Pe 23 decembrie, la “Acces direct”, Mădălin Ionescu va prezenta o ediţie specială, plină de comici, Moş Crăciuni şi artişti îndrăgiţi.

Seara, Dan Capatos îşi va aranja şosetele la marginea plasmei din platoul emisiunii “Un show păcătos”, în speranţa că Moşul nu-l va ocoli. Ajunul Crăciunului începe cu un matinal cu brad, globuri, beteală şi un Moş Crăciun de criză… de rîs, alături de Răzvan şi Dani.

Tot pe 24 decembrie, Antena 1 difuzează concertul ”Crăciun cristalin”, prezentat de Mihaela Rădulescu alături de Gabriel Scînteie, un copil care face primii paşi în domeniul actoriei şi regiei. În seara de Ajun, Ovidiu Cuncea şi Roxana Ionescu prezintă o ediţie specială a show-ului “Vreau să fiu vedetă”, în care cei 24 de copii calificaţi în marea finală se vor pre­zenta în faţa juriului mai emoţionaţi ca oricînd.

În prima zi de Crăciun, ”’Neatza cu Răzvan şi Dani” revine cu o nouă ediţie specială care va începe după prînz. Mihaela Rădulescu va fi gazda emisiunii ”Crăciun în familie”, în care Moş Crăciun va oferi cadouri telespectatorilor fideli la fiecare 20 de minute.

Moş Crăciun îşi va face apariţia într-un motostivuitor, în persoana lui Costi Ioniţă, alături de ”crăciuniţele” sale, fetele de la Blaxy Girls. La emisiunea prezentată de Dan Negru, ”Te pui cu blondele?”, publicul va fi format numai din copii.