Craciunel si Craciunita in intimitate

Apropo.ro / 17.12.2007, 15:59
Craciunel si Craciunita in intimitate
V-ati gandit sa iesiti macar o data din tiparul cadourilor de Craciun si sa incercati ceva nou?

V-ati gandit sa iesiti macar o data din tiparul cadourilor de Craciun si sa incercati ceva nou?

Sa va faceti cadou lucruri pe care sa le purtati doar in dormitor. Incercati ca macar acest Craciun sa fie mai special. Sa va uneasca si mai mult.

La cumparaturi, puteti merge impreuna cu partenerul sau singur pentru ca surpriza sa fie si mai mare.

Aveti la dispozitie o multime de magazine, produse variate de la haine sexy pana la jucarii pentru adulti. Sex shopurile sunt cel mai la indemana pentru a cumpara tot necesarul.

Puteti incerca varietatea de costume de craciunita sau lenjeriile pe aceeasi tema. Vei starni in partenerul tau dorintele ascunse si iti va arata ca ii place jocul. Il vei vedea precum un copil ce se va bucura de noile "jocuri".

Cizmulitele neaparat de culoare rosie vor intregi costumatia de Craciunita. Mai puteti opta si pentru o pereche de manusi tot in ton cu restul costumatiei.

Partenerului ii puteti cumpara o pereche de chilotei de Craciunel sau unii cu clopotei. Pentru "petreceri" ii poti cumpara ceva special, chilotei muzicali. In mod sigur o sa fie nostim.Lenjeria comestibila cu arome pe alese va va ajuta la degustare.

Ofera probe de creativitate si placeri din cele mai rafinate, iar scenariile le poti redacta si modifica in mii de feluri cu singura conditie sa fii mereu surprinzatoare si plina de surprize. Ti se va raspunde in mod sigur asa cum iti doreai. Daca doresti ca emotiile sa fie si mai intense, dezbraca-ti partenerul si leaga-l la ochi, apoi unge-l cu miere, frisca sau orice iti place mai mult la gust, pentru ca tu vei fi cea care-l va curata (nici de Craciun nu scapi de "shmotru").