Crainiciuc: Jucatorii au fost contactati de persoane dubioase

Apropo.ro / 23.04.2004, 09:27
Crainiciuc: Jucatorii au fost contactati de persoane dubioase
Directorul executiv al clubului Farul, Mircea Crainiciuc, a declarat, joi, într-o conferința de presa, ca, deși unii jucatori ai formației constanțene au fost contactați de "persoane dubioase", meciul cu Dinamo se va disputa pe teren. "FC Farul nu a fost și nu

Directorul executiv al clubului Farul, Mircea Crainiciuc, a declarat, joi, într-o conferința de presa, ca, deși unii jucatori ai formației constanțene au fost contactați de „persoane dubioase”, meciul cu Dinamo se va disputa pe teren.

„FC Farul nu a fost și nu va fi satelitul gruparilor Dinamo, Steaua sau Rapid. Faptul ca am ales sa-l cooptam pe Ion Marin în conducerea tehnica a echipei se dovedește a fi o alegere benefica, ca urmare a valorii sale profesionale. Faptul ca avem în echipa fotbaliști de la Dinamo nu este ieșit din comun, și, chiar daca unii dintre jucatorii Farului au fost contactați de persoane dubioase, echipa va juca meciul doar pe teren”, a spus Crainiciuc, care le-a mulțumit jucatorilor respectivi ca au dat dovada de loialitate, anunțînd conducerea clubului.

Oficialul clubului din Constanța a adaugat ca meciul cu Dinamo, programat sîmbata, de la ora 20.30, în etapa a XXIII-a a Diviziei A, va fi foarte dificil. „Totuși, un lucru este cert: echipa este pe un traseu ascendent și de la acest joc așteptam un rezultat bun și o susținere din partea tuturor suporterilor”, a adaugat Crainiciuc.

La rîndul sau, antrenorul Ion Marin a declarat ca meciul cu Dinamo se va juca pe teren, în ciuda speculațiilor care s-au facut în ultima perioada. „Chiar daca pe marginea acestui meci se fac numeroase speculații, acesta se va juca numai pe teren. Nu avem nevoie de îndemnurile și sfaturile cuiva. Situația echipei nu este foarte buna și nu ne putem permite sa facem un meci trucat, așa cum se speculeaza”, a spus tehnicianul formației constanțene.

Ion Marin a adaugat ca le-a explicat jucatorilor ca trebuie sa obțina toate cele trei puncte puse în joc în partida cu Dinamo. „Le-am explicat jucatorilor ca victoria din Giulești este nula, daca nu avem o reușita în fața lui Dinamo. Aceste trei puncte cîștigate în fața lui Dinamo ar putea însemna licența pentru campionatul Diviziei A de anul viitor. Sînt puncte foarte importante, chiar daca întîlnim un adversar atît de puternic cum este Dinamo”, a menționat antrenorul Farului.

Ion Marin a adaugat ca a luat deja unele masuri pentru a evita orice speculații. „Pentru a elimina orice fel de speculații, care se vor face oricum indiferent de cum se va termina partida, noi ne vom lua o serie de masuri. În acest sens, Onuț (n.r – fost jucator dinamovist) nu va fi nici macar rezerva la acest meci, chiar daca are drept de joc. În plus, Balțoi (n.r. – jucator împrumutat de Dinamo) are patru cartonașe galbene și deci nu mai sînt probleme. În privința brigazii de arbitri, prezența la centru a lui Sorin Corpodean îmi permite sa-mi exprim totala încredere în probitatea sa profesionala”, a spus Ion Marin.

Prezent la conferința de presa, capitanul echipei Farul, George Curca, a declarat ca meciul cu Dinamo este la fel ca toate celelalte. „Din punct de vedere al echipei, nu este o presiune. Este un meci ca toate celelalte. Sper sa luam cele trei puncte puse în joc și sa fim încurajați de suporteri. Avem nevoie de galerie și sper ca dupa meci sa fim fericiți”, a afirmat Curca, varul portarului dinamovist Cristi Munteanu.

Mediafax