Craiova castiga la Brasov

Apropo.ro / 05.10.2004, 09:40
Craiova castiga la Brasov
Formația Universitatea Craiova a învins, duminica, în deplasare, cu scorul de 3-1 (2-0), echipa FC Brașov, într-un meci din cadrul etapei a IX-a a Diviziei A "Burger". FC Brașov - Universitatea 1-3 (0-2) Au marcat: Surdu '59 / Njock '18, '90, Pleșan '25

Formația Universitatea Craiova a învins, duminica, în deplasare, cu scorul de 3-1 (2-0), echipa FC Brașov, într-un meci din cadrul etapei a IX-a a Diviziei A „Burger”.

FC Brașov – Universitatea 1-3 (0-2)

Au marcat: Surdu ’59 / Njock ’18, ’90, Pleșan ’25

Stadion: „Silviu Ploieșteanu”

Spectatori: 7.000

Cartonașe galbene: Cocan ‘8, ’11, Bodea ’24, Ghindaru ’78 / Frunza ’19, Daouda ’48, Pleșan ’57, ’81, Njock ’70

Cartonașe roșii: Cocan ’11 / Pleșan ’81

Arbitri: Alexandru Deaconu – Aurel Florescu, Costin Florescu – Iosif Biro

Observatori: Sorin Satmari, Aron Huzu.

Componența formațiilor:

FC Brașov: Dossey – B. Nicolae, Bodea, Sarmașan – Brujan, Cocan, Miclauș, Ghindaru (Pîrvu ’80) – Buga, Surdu (Giuchici ’83) – Dascalescu (Șandor ’46). Antrenor: Gabi Stan.

Universitatea: Guso – Daouda, Moți, Jovanovici – Buhuș, Bundea, Murgan (Mutica ’63), M. Iordache – Pleșan – Frunza (Rubenilson ’55; Borbely ’76), Njock. Manager general: Pavel Badea.

Declarații dupa meci:

Gabi Stan (antrenor FC Brașov): „Îmi pare rau ca nu pot sa-l felicit pentru victorie pe Pavel Badea. Spun asta gîndindu-ma ca în prima repriza a jucat FC Brașov cu Universitatea «Alexandru Deaconu». Maniera de arbitraj a centralului a fost clar în defavoarea echipei noastre. Avem culorile galben negru și poate ca acest lucru îi sperie pe arbitri. În minutul 33, arbitrul nu a acordat penalti cînd Surdu a fost faultat în careu. E adevarat ca a dat fault, dar a aratat locul de unde s-a executat lovitura numai dupa ce a vazut ca faultul a fost în careu”.

Pavel Badea (manager general Universitatea): „Îmi dedic aceasta victorie mie. Sper ca peste o luna sa va pot spune daca ne-am schimbat obiectivul în acest campionat sau nu. Nu va voi spune de ce l-am schimbat pe Rubenilson, dar cu siguranța el va trebui sa-mi dea o explicație, pentru ca un jucator profesionist nu procedeaza așa”.

Dinel Staicu (patron Universitatea): „Nu pot spune acum ca Universitatea joaca mai bine cu Badea ca antrenor. La 2-1 pentru Craiova am avut emoții mari, dar pîna la urma a ieșit bine pentru noi. Am vorbit cu Badea imediat dupa joc și i-am spus sa o țina tot așa ca sîntem pe drumul cel bun”.

– În minutul 76 al partidei, Pavel Badea l-a înlocuit pe jucatorul brazilian Rubenilson, iar dupa ce acesta a ieșit de pe teren a șutat într-o minge de la tușa. Antrenorul l-a trimis direct la vestiare.

– Patronul clubului FC Brașov, Ioan Neculae, a parasit tribuna oficiala a stadionului imediat dupa ce Njock a înscris al treilea gol al Universitații.

– Antrenorul secund al echipei naționale, Marius Lacatuș, a fost prezent la meci pentru a-i urmari pe craiovenii Moți și Pleșan și pe brașoveanul Buga în vedera convocarii la echipa naționala. El a stat în tribuna alaturi de internaționalul Flavius Moldovan.

Mediafax