Craiova refuza banii Stelei

Apropo.ro / 25.04.2008, 09:51
Craiova refuza banii Stelei
lie Balaci a spus despre Adrian Mititelu ca nu are cum sa vanda meciul impotriva Stelei, deoarece patronul este o persoana foarte bogata.

Ilie Balaci, managerul general al Universitatii Craiova, a spus despre patronul echipei, Adrian Mititelu, ca nu are cum sa vanda meciul impotriva Stelei, deoarece acesta nu are nevoie de bani, pentru ca este un om foarte bogat.

Deasemeni, Balaci a mai precizat ca este dezamagit de rezultatul din Stefan cel Mare, scor 4-4, dupa ce oltenii au condus in minutul 50 cu 3-0, dar spera ca juvetii sa inscrie la fel de multe goluri si in poarta lui Zapata..

„Acum, cu Steaua, vom vedea cine o fi mai bun sambata. De jucatori depinde daca o bat sau nu pe Steaua, noi, conducerea, ii vom motiva pentru ca ei sa dea tot ce au mai bun. Daca ar putea Craiova sa ii dea patru sau cinci goluri Stelei, aoleu ce fericit ar fi Mititelu! Ar dansa singur in tribuna. E momentul pentru o victorie mare, care sa le dea incredere jucatorilor. Chestii de acest gen, cu vandut meciuri, le faci poate daca ai nevoie mare de bani, dar Mititelu are foarte multi bani”, a declarat Balaci in Prosport..