CRBL a lansat un nou single… „Din studio”

De: Dragos Tanase / 21.03.2015, 15:00
CRBL a lansat un nou single...
Drumul "Din studio" a început când CRBL, "Mr Originality", ne-a spus "Simplu" că oficial îi merge bine. "Ușor, ușor", a cântat alături de "Toată țara" că "Românul n-are noroc", însă "KBoom", când l-a adus pe "Petre", petrecerea a continuat până când am zis "Bună dimineața".

 

Sincer și cu o energie debordantă, CRBL a filmat și un videoclip pentru piesa „Din studio.”, produs de BLACK FILM și regizat de către CRBL și TAZ (Dongo Ionuț), cu un mix de elemente, cu stări inedite și multe personaje.

În incursiunea lui CRBL prin jungla urbană, artistul se intersectează cu multe personaje, care se joacă pe PS3, cânta la instrumente, trag voci, înregistrează și dansează și este personajul principal în câteva situații amuzante.

„Fiecare parte din piesă are povestea ei. Am făcut ce am simțit. Este un clip curajos, departe de ceea ce vedeți zi de zi pe tv. Cred că despre asta este vorba în muzică. Sunt sătul de șabloane. Vrem să susținem și să încurajăm nouă generație. Pentru noi, dacă-i vedem zâmbind cu admirație este de ajuns”, declară CRBL.

Single-ul „Din studio” este a doua piesă compusă de către CRBL și echipa DICE MUSIC, în colaborare cu HAHAHA PRODUCTION, iar rimele bine legate sunt, din nou, semnătura lui CRBL, la fel ca în ultimele sale colaborări, „Nu ne potrivim” (cu Jorge) și „Toți avem” (cu Pavel Stratan).