CRBL abia aşteaptă să facă Revelionul pe pârtie

Apropo.ro / 27.11.2012, 13:40
CRBL abia aşteaptă să facă Revelionul pe pârtie
Invitat la matinalul de la Digi 24 cu cel mai nou single al său, “Petre”, CRBL a povestit despre filmările la videoclipul piesei şi despre momentul în care i-a venit ideea să organizeze un concurs mai..năstruşnic. şi pentru că Petre” vine de la petrecere, artistul a lansat pe site-ul său invitaţia către toţi fanii să-şi filmeze petrecerea de Revelion.

Cea mai tare dintre acestea va fi premiată cu…atenţie…prezenţa lui CRBL, încărcat cu tot ce trebuie pentru o petrecere, cu mâncare, cu băutură şi, mai ales, cu muzică din belşug, direct la locuinţa câştigătorului. Toţi cei interesaţi de o asemenea surpriză marca CRBL nu trebuie decât să-şi filmeze petrecerea de Revelion şi să o posteze. şi apoi…să înceapă cheful!

CRBL
Întrebat de gazda Digimatinalului, Marius Pancu, ce va face la propriul său Revelion, CRBL a spus că cel mai mult îşi doreşte să-l petreacă pe pârtie: „O să fac Revelionul ca de obicei, pe scenă după care o să ma duc să ma relaxez la schi. Abia aştept să mă dau cu placa. Fac petrecere pe placa de snowboard”.