CRBL, Anca Ţurcaşiu şi Adela Popescu dansează pentru nişte familii nevoiaşe

Apropo.ro / 01.12.2008, 00:00
CRBL, Anca Ţurcaşiu şi Adela Popescu dansează pentru nişte familii nevoiaşe
Pe 5 decembrie, “Dansez pentru tine” invită telespectatorii la o competiţie specială între trei familii celebre, care vor pregăti dansuri spectaculoase pentru a ajuta alte familii numeroase aflate în necaz.

CRBL şi proaspăta lui soţie, Elena, Anca Ţurcaşiu şi soţul ei şi Adela Popescu şi fratele ei se antrenează de două săptămîni pentru o competiţie de dans cu scop caritabil, în urma căreia trei familii nevoiaşe vor primi bani pentru a se putea bucura de frumuseţea Sărbătorilor. CRBL, Anca Ţurcaşiu şi Adela Popescu vor avea de pregătit un musical şi un dans la alegere.

Alte multe vedete vor veni în ringul visurilor să aducă prin dansul lor zîmbetul pe chipul unor oameni necăjiţi. Maia Morgenstern, Pavel Bartoş, cu soţia şi fiica sa cea mare, Beatrice Rancea, alături de baletul emisiunii, Mihai şi Elwira Petre, coregraful Lilian Cărăuş cu soţia şi fetiţa lui, cu toţii vor da viaţă unor coregrafii-spectacol pentru copii care nu au mai simţit de mult bucuria de a primi un cadou.

Adriela Morar va dansa în ediţia specială chiar cu tatăl ei care, înainte ca Adriela să cîştige un premiu substanţial la emisiune, nici măcar nu putea auzi muzica.