CRBL cântă pentru prima dată alături de fiica sa,

De: Nicoleta Nicolae / 19.05.2016, 12:55
CRBL cântă pentru prima dată alături de fiica sa,
CRBL cântă pentru prima dată alături de fiica sa, Alessia, joi, 19 mai, de la ora 20.30, în ediţia specială “Next Star” Family, prezentată de Dan Negru, la Antena 1.

 Acompaniaţi de band-ul lui CRBL, cei doi vor interpreta “România nu-i jucăria ta”, unul dintre hit-urile juratului de la “Next Star”. “E singura piesă din repertoriul meu pe care Alessia o ştie”, spune CRBL, emoţionat, înainte ca fetiţa să ajungă la platourile de filmare. Cât timp CRBL se va afla pe scenă alături de Alessia, în fotoliul său de jurat va lua loc soţia sa, Elena, care va mărturisi că acasă îl ceartă deseori pe soţul ei pentru steluţele roşii pe care le acordă, la jurizare. “E scandal mare acasă din cauza steluţelor!”, spune Elena Andreianu.

Alături de CRBL şi Alessia, vor urca pe scenă şi copiii din trupa de dans pregătită de Piticu’, unul dintre colegii lui CRBL din trupa Simplu. Iar la finalul momentului artistic vor năvăli cu toţii pe jurat, punându-l la pământ. La această grămadă de sub care CRBL abia se mai zăreşte, se vor alătura Pepe, Dorian Popa şi prezentatorul Dan Negru.

Care e motivul pentru care CRBL a fost pus la pământ pe scena de la “Next Star”, telespectatorii Antenei 1 vor vedea într-o ediţie specială a emisiunii prezentate de Dan Negru.