CRBL, câştigătorul celei de-a şaptea ediţii ”Poftiţi la nea Mărin”: ”Păcat că petrecerea greacească ne-a băgat în faliment”

De: Cristiana Trifu / 22.08.2018, 10:50

CRBL, câştigătorul celei de-a şaptea ediţii ”Poftiţi la nea Mărin”: ”Păcat că petrecerea greacească ne-a băgat în faliment”
Cea de-a şaptea ediţie a reality show-ului ”Poftiţi la nea Mărin” şi penultima din acest sezon a fost câştigată de CRBL, cel care i-a şi ţinut locul lui nea Mărin în prima zi şi care a reuşit să organizeze o petrecere grecească de peste o sută de persoane în numai câteva ore.

La finalul ediţiei, ca de obicei, nea Mărin a făcut calculele şi a tras linie, dar din nefericire, pentru a treia oară în acest sezon, nu a existat niciun profit. Din acest motiv, premiul de 2000 de euro nu a mai putut fi dat. Totuşi, pentru că performanţele lui CRBL, obţinute şi cu ajutorul colegilor săi, au fost unele remarcabile, nea Mărin a ţinut să-l desemneze câştigător.

”Câştigătorul ediţiei a şaptea este CRBL. Pentru că toată responsabilitatea a picat la el, iar petrecerea grecească a fost un succes”, a declarat nea Mărin.
”Da, eu? Eu sunt câştigător? M-am dezmeticit repede. Păcat că petrecerea grecească ne-a băgat în faliment. Eu îi mulţumesc lui Nea Mărin. A fost tare greu, dar şi tare frumos”, a mărturisit CRBL la rândul lui.
Ce surprize le pregătesc vedetele în ultima ediţie din acest sezon a reality show-ului ”Poftiţi la nea Mărin”, telespectatorii vor vedea luni şi marţi, de la ora 20.00, la Antena 1.