CRBL: “Eram speriat de ce o să găsesc în Asia Express”

De: Alexandra Necsoiu / 05.11.2018, 14:05
CRBL: “Eram speriat de ce o să găsesc în Asia Express”
CRBL a plecat în Aventura Asia Express, reality-show difuzat în curând de Antena 1 alături de Oase, cel mai bun prieten al lui. Chiar dacă îi place adrenalina şi provocările, mărturiseşte chiar el că era destul de speriat de cum va fi.

“Până acum mi se pare  foarte tare. Momentele în care trebuie să votăm nu sunt chiar pe placul meu, dar ăsta e concursul. Eu la autostop sunt foarte bun, mă descurc de minune, de asta îl las pe Oase. Ne completăm perfect. Cazarea de până acum a fost şi aşa şi aşa..şi de bine, şi de rău, am găsit şi apă caldă într-o seară, am găsit şi perne curate, am găsit chiar şi o casă în care sigur era mai curat ca la Oase. Am mai găsit şi altele, dar le vedeţi voi mai încolo.Eram speriat de ce o să  văd aici, dar m-am mai calmat. Dacă vom ajunge în India, cred însă că situaţia va fi alta”, a povestit CRBL. “Când nu ai aşteptări, nu te gândeşti la nimic.Nu am avut nicio aşteptare, aşa că tot ce se întâmplă aici e binevenit. Distracţie, adrenalină, glume despre CRBL, pentru mine e perfect”, a declarat Oase.

Filmările pentru cel de-al doilea sezon Asia Express, cel mai dur reality show de aventură difuzat în România, au loc anul acesta în Sri Lanka şi India. 9 perechi de vedete sunt hotărâte să străbată Drumul Elefantului pentru a ajunge la premiul de 30.000 de Euro şi pentru a trăi experienţa vieţii lor. Fiecare pereche are la dispoziţie un Euro pe zi şi trebui să îşi găsească singuri mâncare, cazare şi transport.