CRBL este erou de jocuri educative pe calculator

Apropo.ro / 23.09.2014, 12:07
CRBL este erou de jocuri educative pe calculator
Pentru că şi-a dorit să se implice mai mult în educaţia fetiţei sale, Alesia (4 ani), CRBL a devenit de câteva zile... erou de jocuri pe calculator.
„Fănică şi CRBL – Cupa EduTeca” se numeşte CD-ul destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 şi 7 ani, în care aceştia sunt ghidaţi prin jocuri educative chiar de celebrul artist.
 
Foto: PR Antena 1
 
 
„Am cumpărat un joc educaţional, pe CD, pentru Alesia. Mama fiind educatoare, i l-am dat să-l testeze, să-mi spună la ce nivel este şi dacă este ok. Apoi am început să-l joc cu Alesia, care este  de-a dreptul înnebunită după el. În fiecare seară verificăm ce mai face Fănică… Apoi i-am contactat pe aceşti băieţi care produc astfel de jocuri şi le-am spus că vreau să mă implic şi eu în această poveste. Au fost foarte încântaţi de propunerea mea, iar aceasta este prima noastră colaborare, primul CD, pentru că vor urma şi altele. Şi mai pregătesc o surpriză, peste două-trei săptămâni, când acest CD se va găsi la chioşcuri, le voi oferi şi albumul meu, ca bonus. Deocamdată, CD-ul a ajuns în grădiniţe şi şcoli. În plus, va exista o aplicaţie online, pe care ei nu au avut-o până acum, astfel ca părinţii să-l poată juca alături de copiii lor”, ne spune CRBL.
 
 
Foto: PR Antena 1
 
 
CD-ul cuprinde jocuri de formare de cuvinte, recunoaştere sunete instrumente muzicale, recunoştere poziţii spaţiale, diferenţiere după mărime, dar şi jocuri cu teme sportive – tenis, fotbal, baschet, înot, gimnastică -, puternic interactive.