CRBL, în rolul Contelui Dracula la Happy Show

De: Cătălina Matei / 21.05.2014, 09:56
CRBL, în rolul Contelui Dracula la Happy Show
În această seară, CRBL este invitatul lui Toni Grecu în cea mai nouă ediţie a emisiunii Serviciul Român de Comedie: Happy Show, difuzată de la ora 20:30, la Antena 1, acolo unde artistul s-a distrat copios la înregistrări.

„Am jucat rolul de mascotă a României în întreaga lume; am fost conte, Contele Dracula şi da, am avut şi o draculeană lângă mine, pentru că şi el, la rândul lui avea căprioara lui. Aş reveni cu drag la SRC ori de câte ori mă va invita Toni pentru că este gaşca ce te face să zâmbeşti pe bune, ţinând cont de faptul că noi facem haz de necaz până dispare necazul”.

Întrebat când a fost ultima oară fericit, aşa cum spune şi numele show-ului, Happy Show, CRBL a povestit că în fiecare zi e fericit, că descoperă acest sentiment în lucruri dintre cele mai mărunte. „De exemplu am fost fericit să o văd pe Alessia dimineaţa, înainte de a pleca la grădi, după ce stătusem vreo 2 zile mai mereu în studio. Sau sunt fericit dacă prind verde la semafor şi nu trebuie să mai opresc roata – ce-i drept, cam rară fericirea asta în Bucureşti!” a mai glumit artistul. Cum s-a descurcat el în rol de Dracula, rămâne de văzut mâine seară, de la 20:30, la Antena 1.