CRBL îşi scoate la vânzare cele peste 70 de şepci

De: Cătălina Matei / 15.05.2014, 08:00
CRBL îşi scoate la vânzare cele peste 70 de şepci
Un pasionat al dansului, juratul de la ”România Dansează” a luat o decizie radicală, chiar înainte de marea finală a show-ului, difuzată duminica aceasta, de la 20.30, la Antena 1.

Artistul a decis să îşi scoată la vânzare colecţia sa impresionantă de şepci. Are peste 70 de exemplare, fiecare cu povestea ei, la care ţine enorm, însă, în numele dansului, a hotărât să renunţe la ele.

„Vreau să îmi vând toate şepcile pentru a strânge bani să sponsorizez o trupă de break dance care să reprezinte România la BOTI – Campionatul Mondial de Break Dance. Am de gând să organizez un casting în ţară, în urma căruia să-i adun pe cei mai buni, care să ne reprezinte. Au nevoie de bani pentru costumaţii, repetiţii, drum, o mulţime de lucruri mărunte, dar care se adună” a povestit CRBL.

Deschizător de drumuri în lumea break dance-ului, juratul de la ”România Dansează” a declarat că se simte oarecum dator să facă acest pas, mai ales că şi el a ajuns până în finala europeană a concursului, alături de trupa Freakquency, câştigătorii primului sezon al show-ului de la antena 1.

Artistul va oferi mai multe detalii despre modalitatea de achiziţionare a şepcilor în finala „România Dansează” de duminică, de la 20:30, la Antena 1.