CRBL, nevoit să organizeze o petrecere grecească de peste 100 de persoane, în numai 4 ore

De: Cristiana Trifu / 20.08.2018, 11:16
CRBL, nevoit să organizeze o petrecere grecească de peste 100 de persoane, în numai 4 ore
CRBL, împreună cu Ionuţ Ghenu, Vica Blochina şi Andreea Tonciu, va avea parte de o provocare de proporţii în cadrul celei de-a şaptea ediţii a reality show-ului ”Poftiţi la Nea Mărin”, difuzat luni şi marţi, de la ora 20.00, la Antena 1.

Pentru că CRBL va fi desemnat responsabil cu administrarea restaurantului lui Nea Mărin, acesta va fi nevoit, printre alte sarcini pe care le va avea, să organizeze o petrecere grecească în timp record. De la aprovizionare, meniu, organizarea spaţiului şi decorarea acestuia, CRBL şi colegii săi de emisiune, trebuie să se ocupe de toate în numai patru ore.

”M-a pus responsabil, mi-a bubuit capul, nu ştiam exact ce să fac şi când. Nu am apucat nici să mănânc, vai de steaua mea. Pe lângă toate astea, eu eram ăla care rămâne şi la bucătărie”, mărturiseşte CRBL, care devine de-a dreptul disperat în momentul în care realizează că oamenii din comunitatea elenă încep să vină, iar preparatele culinare cu specific grecesc la care aceştia se aşteaptă nu sunt nici pe departe gata.
Cum se vor descurca CRBL, Ionuţ Ghenu, Vica Blochina şi Andreea Tonciu cu petrecerea grecească şi dacă vor reuşi sau nu să mulţumească mulţimea de oameni şi de cerinţe, telespectatorii vor vedea diseară, de la ora 20.00, la Antena 1, în cadrul celei de-a şaptea ediţii a show-ului ”Poftiţi la Nea Mărin”.