CRBL: “Primul meu salariu de balerin l-am pierdut la zaruri”

Apropo.ro / 10.03.2016, 11:00
CRBL: “Primul meu salariu de balerin l-am pierdut la zaruri”
Lui CRBL, unul dintre cei patru juraţi de la “Next Star”, îi plac mult tatuajele. Şi fiecare dintre cele peste 20 de desene de pe corpul său are o semnificaţie anume. De exemplu, cele două zaruri de pe gât şi le-a desenat după ce şi-a pierdut primul salariu la... zaruri.

“Eram balerin la Teatrul “Alexandru Davila” din Piteşti. Când am ajuns acasă, i-am spus mamei că mi s-au furat banii în autobuz, în drum spre casă… De aceea mi-am tatuat cele două zaruri pe gât, ca să îmi amintesc de acel lucru pe care l-am făcut atunci. Am pierdut aşa mulţi bani, în adolescenţă. Mi-am dat seama că nu este bine ce fac şi m-am oprit atunci când am văzut că banii câştigaţi astfel, pentru că am şi câştigat bani în acest mod, îi cheltuiam pe nimicuri, a doua zi. Am conştientizat că banii obţinuţi altfel decât prin muncă nu au nici o valoare”, povesteşte CRBL.

Zilele trecute, la filmările pentru “Next Star”, juratul a primit vizita fiicei sale, Alessia, care a ţinut să vadă cum este la tati la serviciu. “A urcat pe scenă şi mi-a spus că ar veni şi ea la “Next Star” dar că, pentru asta, trebuie să se pregătească foarte bine”, mai spune CRBL, amuzat.

Tags: