CRBL şi-a dus soţia la Paris, la concertul lui Beyonce şi Jay Z

De: Cătălina Matei / 22.09.2014, 10:16
CRBL şi-a dus soţia la Paris, la concertul lui Beyonce şi Jay Z
CRBL, pe care telespectatorii Antenei 1 îl pot vedea sâmbătă, 20 septembrie, de la ora 20.30, într-o nouă ediţie a show-ului "Te cunosc de undeva!", i-a pregătit o mare surpriză Elenei, soţia lui, şi, în urmă cu o săptămână, a dus-o pe aceasta la concertul lui Beyonce şi al lui Jay Z, de la Paris.

„Pentru că la noi în casă există icoana lui Beyonce la care ne închinăm şi chiar a lui Jay Z lângă (râde), am vrut să-i fac o surpriză Elenei şi, pentru că îşi dorea foarte mult, am dus-o sâmbătă, la Paris, la concertul celor doi. A fost ultimul concert din acest turneu al lui Beyonce şi Jay Z, iar ei au ales acest oraş, singurul din Europa, pentru că acolo s-au cununat şi pentru că jumătate din staff-ul lui Jay Z e din Paris.

 

„Concertul a fost incredibil! Astfel, am mulţumit-o pe Elena, mi-am spălat păcatele, ca să zic aşa, trecute şi viitoare (râde)”, povesteşte CRBL.

Lui CRBL îi pare rău că nu a mai găsit biletele cele mai scumpe, care aveau preţul cuprins între 1.700 şi 2.500 de euro pentru că, la acest tarif special, beneficiai de un tratament extraordinar, în plus aveai ocazia să iei masa cu cele două staruri.

„Erai preluat de la intrare, cu limuzina, covor roşu, hostesse, aveai un preparty, vedeai tot concertul de la zona VIP, aveai acces în backstage, puteai face poză cu Beyonce şi Jay Z, primeai autograful lor personalizat şi, atenţie, serveai masă alături de ei. Mă oftic pentru că nu am putut să cumpăr aceste bilete, a fost un număr limitat, de 45 de bilete maximum, care s-au dat instantaneu. Însă nu mă las şi, dacă aş putea vreodată să-i fac Elenei aceasta surpriză, ar fi senzaţional”, mai spune el.

În cele două zile cât au stat la Paris, Elena şi CRBL au apucat să vadă La Defense, Arcul de Triumf, Luvru. „Iar Elena s-a întâlnit, cu totul întâmplător, cu cele trei verişoare ei – una sta în Germania, una la Pariş, alta la Londra. Nu se văzuseră de opt ani. A fost o altă întâmplare incredibilă pentru ea”, conchide artistul.