CRBL şi Elena – Dansează pe ritmul dragostei

De: Cătălina Matei / 24.03.2008, 00:00
CRBL şi Elena - Dansează pe ritmul dragostei
La ”Dansez pentru tine”, Cupidon loveşte din nou! De data aceasta, ”victima” este nimeni altul decît CRBL, cel care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Elena Vîşcu, coregrafa lui din emisiune. Cei doi au făcut echipă în ediţia din toamna trecută a concursului, iar acum lucrează din nou împreună, alături de Mirela Tiron, pentru a împlini visul unei puştoaice de 7 ani.

Atunci cînd s-a hotărît să participe la ”Dansez pentru tine”, lui CRBL nici nu-i trecea prin cap că o să se îndrăgostească chiar de coregrafa lui. ”Înainte de a ajunge la , nu prea ştiam de trupa Simplu. Văzusem cîteva videoclipuri, însă nu ştiam cine e Smiley şi cine e CRBL. Iar cînd ceilalţi coregrafi mi-au povestit că Edi este un tip dificil şi că o să lucrez greu cu el, mai ales că partenera lui avea probleme de auz, m-am speriat destul de tare. Cînd ne-am văzut cu toţii în Buftea, CRBL era îmbrăcat la costum şi era foarte serios. Asta nu înseamnă că nu am avut parte de discuţii contradictorii la primele antrenamente, pentru că eu voiam să respectăm paşii regulamentari, iar el voia cît mai mult spectacol”, povesteşte Elena. În cele din urmă, trecînd peste orgolii şi accese de personalitate, cei doi au ajuns să lucreze atît de bine încît CRBL şi Marieta au obţinut prima serie de 10 pe linie. Astfel, un ”d…Rac” ca Eduard Andreianu a ajuns să fie temperat de Balanţă, zodia Elenei.

Primul sărut
”În primele săptămîni, nici nu-mi trecea prin gînd că o să mă îndrăgostesc de ea. Deşi nu a fost dragoste la prima vedere, ea a apărut spontan. În timp, după zeci de ore de antrenamente, am început să ridic ochii din pămînt şi să observ cine e în jurul meu şi… aşa am început să o văd pe Elena. Şi am fost din ce în ce mai interesat de ea, am început să o cunosc. Venim din două lumi diferite al căror singur lucru comun este dansul. Ea a făcut dans sportiv şi a trăit numai în acest mediu pînă acum, iar eu am experimentat dansul în alte condiţii, în acelaşi timp cu joaca din cartier şi statul la coadă la unt sau la portocale. Ne-am văzut şi în afara cantonamentului şi, treptat, am început să ne cunoaştem, să ne dăm seama că ne placem”. Abia după o lună şi jumătate de la începerea concursului, a apărut şi primul… sărut: ”Evident că eu am făcut primul pas, deşi mi-a fost un pic teamă. Am ieşit atunci la dans, într-o vineri seară, după concurs. Tocmai luasem 10 pe linie. Şi întîmplarea a făcut să nimerim în acelaşi club în care erau şi ceilalţi dansatori de la corpul de balet”, povesteşte Edi.

”Ne e bine şi neoficial!”
Edi şi Elena au fost întrebaţi de multe ori cînd se vor căsători, însă cei doi nu se grăbesc să facă pasul decisiv. ”Ne e bine şi neoficial! Nu-mi fac planuri, pentru că Dumnezeu hotărăşte ce e bine pentru mine. Deocamdată, sînt fericit, am pe cine iubi, are cine să mă iubească!”, declară CRBL. De Sărbători, Elena şi-a petrecut Crăciunul la părinţii lui CRBL, la Piteşti, iar iubitul ei a vizitat deja de două ori Chişinăul: ”Mama ei găteşte extraordinar de bine, iar eu sînt un gurmand notoriu.

De la tatăl ei am învăţat cîte ceva despre tainele vinului. Deşi nu am arătat pînă acum, sînt un tip romantic, îmi place să dăruiesc flori fără nici un motiv anume, îmi place să gătesc şi să fac curăţenie. Şi chiar declaraţii de dragoste!”, se prezintă partenerul Elenei. Tot din… iubire, tînăra coregrafă a învăţat să şi gătească. Şi specialită­ţile ruseşti îi ies cel mai bine!

CRBL despre partenera sa… de dans
”Mirela este un drăcuşor de fată care învaţă foarte repede orice coregrafie şi orice fel de mişcări. Munceşte foarte mult, este conştiincioasă şi, ce îmi place cel mai mult la ea, are foarte mare grijă de Andreea. Ele locuiesc împreună. Mirela se tre­zeşte în fiecare dimineaţă la 7, o duce pe Andreea la şcoală, iar apoi, după două ore, e prezentă la antre­namente. Are grijă ca puştoaica să mănînce, o schimbă, fac lecţiile împreună… e ca mămica ei!”.

În timpul liber, cei doi îndrăgostiţi se transformă în devoratori de filme, de la desene animate pînă la thriller şi comedii. Asta cînd nu pleacă din Bucureşti la sfîrşit de săptămînă ori ies la plimbare cu Snoopy, labradorul lui CRBL

”La «Dansez pentru tine», participăm la o ediţie mai tensionată, cu 16 caractere diferite. Iar juriul este mult mai exigent, dar eu nu am nici o problemă şi o să fac tot ce pot mai bine ca să o ajut pe Andreea. Îmi doresc să cîştig această ediţie pentru ea, căci este o puştoaică formidabilă, care merită tot efortul nostru. Deşi nu are un picior, dansează foarte bine şi-ţi dă o stare de optimism indiferent cît de supărat ai fi”.