CRBL şi Oase – demonstraţie de kendama pentru elevii unui colegiu din Sri Lanka

De: Alexandra Necsoiu / 30.10.2018, 12:10
CRBL şi Oase – demonstraţie de kendama pentru elevii unui colegiu din Sri Lanka
CRBL şi prietenul lui cel mai bun, Oase, nu puteau pleca în aventura „Asia Express” fără kendama. Aflaţi la un colegiu de băieţi din Sri Lanka, aceştia au avut o scurta pauză după terminarea interviurilor, moment în care au început să se joace cu kendama. Nu a durat mult până când zeci de copii s-au adunat în jurul lor. Atunci a început un adevărat show, iar copiii erau în culmea fericirii şi a uimirii, întreg spectacolul celor doi fiind acompaniat de aplauze, urale şi expresii de uimire.

CRBL şi Oase au pornit în călătoria „Asia Express” cu gândul de a profita de fiecare experienţă, ceea ce au şi făcut până acum. Deşi nu este deloc uşor nici cu autostopul, nici cu găsirea de cazare, nici cu lipsa de mâncare, cei doi sunt încântaţi de această experienţă şi de faptul că au fost de acord să ia parte la ea.

Misiuni dificile, adrenalină cât cuprinde, aventură 100%, asta îi aşteaptă pe cei 18 concurenţi în perioada următoare. Sri Lanka şi India vor fi o adevărată provocare, pentru care vor fi nevoiţi să îşi folosească toate resursele în cel mai nou sezon “Asia Express”, la Antena 1.