Cream are un băiat dansator! “Noah s-a distrat maxim în noaptea de Revelion, a dansat şi a dat interviuri!”

Apropo.ro / 05.01.2015, 13:53
Cream are un băiat dansator! “Noah s-a distrat maxim în noaptea de Revelion, a dansat şi a dat interviuri!”
Claudia Pavel alias Cream a petrecut Revelionul la Palatul Parlamentului din Bucureşti, alături de sora ei, băieţelul ei de doi ani, Noah, dar şi în compania prietenilor.
În noaptea dintre ani, artista a fost tare mândră de Noah, băiatul ei, pentru că micuţul s-a distrat şi a dansat la petrecere alături de mămica lui. Mai mult decât atât, a dat şi interviuri televiziunilor prezente la eveniment.
 
 
”M-am simţit foarte bine în seara de Revelion. Am mers cu nişte prietene la petrecerea de la Palatul Parlamentului, l-am luat cu mine şi pe băieţelul meu, Noah, căruia îi place să danseze, aşa că asta a şi făcut cât am stat la petrecere. S-a distrat maxim în noaptea de Revelion şi a dat interviuri”, a spus Cream, amuzată de faptul că băiatul ei îi calcă pe urme şi are şi ureche muzicală. Claudia Pavel a petrecut în ţara sărbătorile de iarnă şi are planuri mari pentru 2015. În luna ianuarie, vedeta se va reîntoarce în Los Angeles, dar va reveni curând în ţară, căci în luna martie trebuie să înceapă filmările la două producţii cinematografice importante şi are de definitivat noul său album muzical.