Cream, despre detoxifiere şi secretul unui trup armonios

De: Nicoleta Nicolae / 12.01.2016, 07:00
Cream, despre detoxifiere şi secretul unui trup armonios
Claudia Pavel (alias Cream) ne-a dezvăluit metoda sa de detox pentru această perioadă.

 „După Sărbatori încerc să mănânc mai sănătos şi am început programul la sala de sport. E foarte important să mâncăm legume şi fructe, după ce majoritatea dintre noi am exagerat cu mâncarea de Crăciun. Recomand oricând o supă de legume şi o salată sănătoasă, mai ales că urmează să filmez videoclip pentru piesa „Privilege” si trebuie sa fiu in forma, spune Claudia Pavel. Artista ţine o cură de detoxifiere de două ori pe an.

Claudia a găsit şi locul perfect unde poate să continue să ţină cura de detox chiar si atunci când ia masa cu prietenii sau familia în oraş. Pentru perioada urmatoare, restaurantul Chefs Experience din Floreasca s-a gandit sa ofere celor care simt nevoia de preparate mai usoare alternativa si a introdus in meniu o serie de preparate sanatoase, concepute impreuna cu un nutritionist.

În meniul restaurantului se găsesc preparate precum: Supă Cremă de Cartof dulce, cu Portocala, Avocado si Seminte de Dovleac sau o Salata cu Spanac fresh, Branza de Capra in crusta de Migdale si Piure de Mango. Ele pot fi insotite de o Limonada cu Lime, Ghimbir si Busoioc.