Cream îl acuză pe Mihai Morar de rasism: “Mi-a spus că am un copil mulatru şi că m-am mutat definitiv în România!”

Apropo.ro / 06.10.2014, 12:40
Cream îl acuză pe Mihai Morar de rasism: “Mi-a spus că am un copil mulatru şi că m-am mutat definitiv în România!”
Claudia Pavel (Cream) ia atitudine! A venit în ţară pentru aproximativ două luni, timp în care şi-a lansat filmul “Terapie pentru crimă” – care rulează începând cu data de 3 octombrie în cinematografe, dar şi pentru a se ocupa de cariera sa artistică, deoarece urmează să lanseze un nou single.
Este într-o promovare intensă şi a mers la toate emisiunile tv care au invitat-o pentru a vorbi despre proiectele ei. S-a lovit, însă, de o atitudine deloc prietenoasă din partea lui Mihai Morar, prezentatorul emisiunii “Rai da’ buni” de la Antena Stars, care a tratat-o nu tocmai potrivit, făcând referiri rasiste la adresa copilului său, numindu-l mulatru (în ţările civilizate, de exemplu Uniunea Europeană, Statele Unite ale Americii etc, termenul ,,mulatru ” fiind considerat ofensator, jignitor, de aceea nu mai este folosit de aproximativ 30 de ani, fiind chiar interzis în unele ţări) şi spunând că artista s-ar fi întors definitiv în România. 
 
 
Foto: Facebook
 
 
Având în vedere că a fost invitată în repetate rânduri să participe la emisiunea lui Morar, Claudiei i s-au acordat  vineri ultimele cinci minute de emisie. A fost o abordare pe fugă, nu a avut timp să vorbească, decât să cânte o piesă, ca mai apoi, în culise, după ce a vrut să vorbească cu Morar şi să-l întrebe ce s-a întâmplat de i-a vorbit aşa în emisiune, prezentatorul TV a avut o reacţie extrem de agresivă cu injurii pe un ton foarte ridicat. Prezentatorul nu s-a oprit aici şi continuă să o jignească pe artistă pe reţelele de socializare, fiind şi mai supărat pentru că toată lumea îi cere socoteală şi îi ia apărarea Claudiei Pavel.
 
“Termenul > este un termen ofensiv, jignitor, este un arhaism care nu se mai foloseşte în lumea modernă, fiind folosit în trecut de către propietarii de sclavi, dându-le acest nume de la împerecherea dintre un măgar şi un cal din care reieşea un catâr (mule) în engleză, de aici termenul „mulatto”, adică mulatru în română. Din păcate, nici Dex -ul nu are o definiţie corectă, dar lucrurile se pot corecta. Oricum, ignoranţa unora nu are justificare, orice informaţie poate fi la un Google depărtare, mai ales când vrei să implici un sufleţel nevinovat de copil. Claudia a dat poze cu Noah, copilul ei, şi este cea mai mândră mămică pentru că are un copil superb, bucăţică ruptă din ea!”, spune un apropiat al cântăreţei.