Creatii vestimentare in stilul Coca-Cola light

Apropo.ro / 14.04.2006, 14:52
Creatii vestimentare in stilul Coca-Cola light
Acum, Coca-Cola light inseamna fashion! Pentru ca respecta lupta noastra cu kilogramele, pentru ca ne indeamna sa ne alegem propriul stil vestimentar, ba chiar ne ofera si idei. "Choose your lightstyle" este indemnul noii campanii Coca-Cola light, campanie ce a debutat cu un fahion show

Acum, Coca-Cola light inseamna fashion! Pentru ca respecta lupta noastra cu kilogramele, pentru ca ne indeamna sa ne alegem propriul stil vestimentar, ba chiar ne ofera si idei.

„Choose your lightstyle” este indemnul noii campanii Coca-Cola light, campanie ce a debutat cu un fahion show care ne-a familiarizat cu cele patru stiluri: seduction, glamour, retro si urban.

Creatiile Irinei Marinescu, accesorizate cu pantofi Dan Coma si bijuterii Mihaela Zvinca au vrut sa fie o sursa de inspiratie pentru fiecare dintre noi. Rochii lungi, diafane sau fuste scurte, short-uri, tinute in culoarea vedeta a sezonului, alb.

Daca aceeasi bautura racoritoare light, pe care o cunoastem de atatia ani, isi poate innoi identitatea vizuala, noi de ce n-am putea sa ne alegem un nou stil, urmand totodata ultimele tendinte in moda?

Mai mult, Coca-Cola light ii provoaca pe fotografii de moda la concurs. Cele mai bune pictoriale vor fi premiate.

Iar nouaÂ… nu ne ramane decat sa ne alegem stilul.

Raluca Iorga