Creativa si indrazneata in machiaj

Apropo.ro / 18.12.2007, 14:31
Creativa si indrazneata in machiaj
Vrei stralucire in privire de sarbatori atunci acorda o mai mare importanta machiajului.

Daca ti-ai propus sa ai o stralucire in privire de sarbatori atunci trebuie sa acorzi o mai mare importanta machiajului.

Chair daca nu folosesti zilnic fondul de ten, pudra, stabilizatori si restul produselor, pentru o seara iti permiti sa te machiezi asa cum ti-ai dorit. In plus, la o tinuta eleganta nu poti merge chiar nefardata.

Fie ca alegi un machiaj mai strident sau unul natural, important este sa ti se potriveasca. In functie de toaleta pe care o vei purta, poti scoate in evidenta prin machiaj pe ochi, buze sau de ce nu, te poti machia indraznet te genul modelelor de podium.

Incepi machiajul prin a aplica o baza care trebuie sa fie cu o nuanta mai deschisa decat nuanta pielii tale, pentru evitarea unui dezastru vizual. Foloseste fonduri de ten fluide care se aplica lejer. Daca ai la indemana si alte nuante decat cea mata pe care o folosesti zilnic este cu atat mai bine.

Daca ai cearcane le poti estompa cu ajutorul unui corector. Aplica apoi pudra. Aplicarea in straturi cat mai invizibile. Frumoasa, machiata dar "totusi naturala".

Odata baza de machiaj fixata putem trece la fardarea obrajilor. Daca deja iti sta bine cu o anumita culoare o poti folosi si ca alternative poti folosi culorile in trend, dechise la culoare, sau poti dupa cum am spus, sa fii creativa si indrazneata.

Fardul de obraz crema este potrivit pielii uscate iar cel sub forma de pudra tipului gras.

In general seara se folosesc nuante mai inchise la culoare.

Porneste cu pensula de-a lungul pometilor, dinspre nas spre urechi. Pentru a observa mai bine linia, zambeste in oglinda.

Nu machia linia de sub pometi pentru ca nu vei obtine decat un aspect neprofesional si artificial.

Fardul de pleoape se va alege in functie de vestimentatie. Si pentru ca vorbim de o seara speciala se recomanda un fard stralucitor.

Se poarta auriul, argintiul, rosul, violetul, albastrul ultramarin.

Nu uita nici de sprancene pe care daca nu vrei sa le fardezi le poti peria simplu, obtinand un aspect si mai ingrijit.

Rimelul: daca aveti genele blonde sau roscate folositi nuante maro, daca sunt inchise la culoare folositi nuante de la maro, maro inchis, negru.

Se aplica doua straturi de rimel doar daca primul s-a uscat.

Rimelul se aplica la sfarsit dupa machiajul ochilor.

Aplica pe buze o crema hidratanta si putin fond de ten. Fondul de ten ajuta rujul sa reziste cat mai mult pe buze.

Daca aplici contur, foloseste o nuanta cat mai apropiata de cea a rujului. De preferat ar fi aplicarea rujului cu o pensula. Incepi din centrul buzelor spre exterior sa aplici rujul.

Nu folositi prea mult balsam de buze sau lacuri pentru ca vor curge peste ruj.

Folosind nuante mai intense accentul va fi pe buze, folosind nuante mai naturale accentul va fi pe ochi(in cazul in care ei sunt fardati mai intens). Nu incercati sa va fardati intens si ochii si buzele simultan. Efectul nu va fi unul dorit.

Incepeti repetitiile la machiaj din timp pentru a evita inrosirea pielii datorate demachierii si pentru alegerea celui mai potrivit machiaj.